A Mindlab 4*4 Vállalkozásoknak

A Mindlab 4*4 Vállalkozásoknak

Egészen egyedülálló lehetőséget biztosítunk Tréning Központoknak, Magán Iskoláknak, és további vállalozások számára, amelyek új jövedelmező és egyben közhasznú üzletágat szeretnének bevezetni.

Miről is van szó?

Minden vállalkozás , hozzájuthat a Mindlab 4.4 módszertan és az Einstein módszertan által biztosított tanmenetekhez, eszközökhöz. És  egy MDU -hoz , ( Mindlab Digitálisfőnök Ügyfélkapu program rendszerhez)  amivel az összes alkalmazott trénérnek, ügyfélszolgálati munkatársnak, a Mindlab 4*4 módszertani modulokat elvégző gyerkeknek szabályozott és átlátható módon biztosít irányítási és tájékoztatási felületet.  Ezzel a vállalkozása nem csak egy jól jövedelmező üzletághoz jut hozzá, hanem egy tanfolyamokat, képzéseket és ügyfeleket szabályozó és tájékoztató rendszehez is. Ezt a rendszert nem csak a Mindlab 4.4 üzletághoz, hanem minden olyan képzési és szolgáltatási üzletágához tudja biztosítani, mely kontrolljának segítségével, növelheti bevételeit.

Mindlab 4*4 Vállalkozásoknak bemutatkozó weboldalunk

https://mindlabktc.hu

Itt minden olyan információhoz hozzájuthat, ami szükséges ahhoz, hogy az új képzési üzletágát elindítsa

Ezzel egyidejűleg, a vállalkozó, az „eistein™” kísérletek elvégzéséhez való jogot is megszerzi (a pénzügyi feltételek változnak az érzékelők, az ETAF (Einstein Tudományos Adatfeldolgozó) és a marketing formától függően.

Ez külön tárgyalás és egyeztetést igényel majd. A Kognitív Tréning bevezetéséhez a vállalkozó megszerzi az egyszeri befektetendő forrást (lízing lehetőségben segítünk), alapítvány, pályázat vagy szponzor segítségével.

A költéstételek több tételből állnak majd össze:

– Eszközök vételára (mely eszközöket a teljes vállalkozás használhat a trénerek számtól függetlenül)

– A vállalkozó és a foglalkoztatott trénerek  4 napos képzési díja.

– A Mindlab 4*4 Ügyfélkapu folyamat menedzsment platform igénybevételének díja . ( Bevezetési és licenc díjak)

– A tanmenetet a licencet a tréner használja, a játékok és a platform licenc (4 éves) a vállalkozó tulajdona lesz.

– A szerződés 4 évig érvényes, majd megújítható (a játékok a vállalkozó tulajdonában maradnak, csak az újra igényelt játékokat kell fizetni)

A további részletekről, illetve az egész Vállalkozási menedzsmentről a hamarosan induló https://mindlabktc.hu oldalon tájékozódhat.

Mindlab Hungary 2008 Kft.

Cím:
1075 Budapest Károly körút 3/A

Mindlab 4*4 Konzultáció

Csak előzetes időpont egyeztetés  alapján biztosítunk konzultációt.

 

Telefon

Iskoláknak és Pedagógusoknak:
+36703393063
Vállalkozásoknak:
+36703393063