A Mindlab 4*4 Pedagógusoknak

A Mindlab 4*4 Pedagógusoknak

A Partner modellben lehetőséget biztosítunk a pedagógusoknak, hogy kialakítsák a saját szaktanári képesítésük mellet egy új tantárgyban, a „kognitív tréningben” való szakosodást, hogy így folytassák pályájuk építését. Az érdekelt tanárnak egy elköteleződést vállaló megegyezés aláírása után biztosítunk egy ingyenes, 2 napos tréninget, amelyben az alapelveket és az első tanévben használt játék-technikákat sajátítják el.

Ezek után megkapják a licence-t és bérbe adjuk nekik az eszközöket és a módszertant, majd

  • Vagy a bérelt eszközök számától függően (amely tulajdonképpen az osztályok, csoportok létszámától függ) kell majd havi bérleti díjat fizetni. Ez a következő módon alakul: egy alap készlet (4 tanuló oktatásához alkalmas) havi bérleti díja 100 €-nak megfelelő forint (+áfa, amennyiben ez az oktatásban is kötelezővé válik), majd minden további készlet (szintén 4 tanulónak) ezt havi 20 € (+áfa)-val nö A pedagógus az első év tanagyagát (ez 32 elektronikus lecke), a platformot és az ehhez szükséges eszközöket kapja meg és négy évre (egy ciklus) kötelezi el magát (hűségnyilatkozat) a foglalkozások folytatására. A második évben a nyár folyamán egy egynapos ingyenes tanfolyamon vehet részt és a második évhez még hiányzó eszközöket, valamint az új tananyagot kapja bérbe. A második tanévben az alapkészlet, a platform valamint a tanmenet havi bérleti díja 200 € (+ esetleg áfa) – mivel feltételezzük, hogy új, elsőéves diákok is lesznek. Harmadik és negyedik tanév ehhez hasonló, minden évben havi 20 €-val nő.
  • Vagy a foglalkozásokra járó tanulóktól (minimum 24) származott bevétel 50% kapja meg a MindLab Hungary-tól a licence szerződésben leírt feltételek szerint. Itt is ingyenes képzést, platformot és eszközöket biztosítunk.

Mindlab Hungary 2008 Kft.

Cím:
1075 Budapest Károly körút 3/A

Mindlab 4*4 Konzultáció

Csak előzetes időpont egyeztetés  alapján biztosítunk konzultációt.

 

Telefon

Iskoláknak és Pedagógusoknak:
+36703393063
Vállalkozásoknak:
+36703393063